Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Hogenboom Vakantieparken in binnen- en buitenland

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 15 november 2013 — 1 minuut lezen
Hogenboom Vakantieparken in binnen- en buitenland

Ben jij ook zo toe aan een heerlijke parkvakantie in Nederland of in het buitenland? Snuffel dan eens tussen het aanbod van Hogenboom Vakantieparken, want deze aanbieder beschikt over maar liefst een vijftigtal bungalowparken die zich bevinden in Nederland, België, Tsjechië en Duitsland.

Een parkvakantie op een bungalowpark van Hogenboom betekent een weekend, midweek, week of langer genieten van tal van activiteiten in binnen- of buitenland. Als jij graag meerdere landen wilt bezoeken dan is het boeken van een verblijf op Buitenplaats De Mechelerhof een aanrader. Dit vakantiepark is gelegen in het uiterste zuiden van de mooie provincie Limburg en grenst dus aan zowel België als Duitsland.

Ook Resort Arcen is gelegen in de provincie Limburg, maar dan iets hoger. Een uitstapje naar Duitsland kun je vanaf dit vakantiepark eenvoudig ondernemen en op het park zelf heb je onder andere de beschikking over een binnenzwembad, natuurlijk zwemwater, een midgetgolfbaan en een tennisbaan.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter

Tags: Vakantiepark


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje