Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Herfstpakkers bij Hogenboom Vakantieparken

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 15 oktober 2013 — 1 minuut lezen
Herfstpakkers bij Hogenboom Vakantieparken

In het najaar is een parkvakantie een heerlijke manier om er met de hele familie op uit te trekken. Het seizoen van vallende en verkleurende bladeren is al volop in gang en de verschillende vakantieparken hebben momenteel diverse aanbiedingen lopen. Profiteer dus snel van een goed aanbod en pluk de herfst bijvoorbeeld met een ‘Vakantiepakker’ van Hogenboom Vakantieparken.

Met een Herfstpakker van Hogenboom Vakantieparken boek jij een parkvakantie in het herfstseizoen voor een prettig prijsje. Diverse vakantieparken van Hogenboom doen mee aan de herfstactie, dus er is volop keuze, zowel in Nederland als over de grens.

In Nederland kun je deze herfstvakantie bijvoorbeeld afreizen naar een kustprovincie of juist naar het midden van het land, om te genieten van een strandwandeling aan zee of een lange wandeling door het bos. Over de grens kun je onder andere terecht op Parc les Etoiles, in België, maar ook op vakantiepark Hambachtal, in Duitsland.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter

Tags:


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje