Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Nieuwe attracties Center Parcs Bostalsee

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 22 september 2013 — 1 minuut lezen
Nieuwe attracties Center Parcs Bostalsee

Vakantieparkketen Center Parcs heeft nog maar kort geleden de deuren van een nieuw vakantiepark in Duitsland voor het publieke geopend. Het gaat in dit verband om het vakantiepark Center Parcs Bostalsee dat gelegen is in het Duitse Saarland. Ondanks dat dit park nog spiksplinternieuw is, is er nu alweer een nieuwe attractie aan het park toegevoegd.

Onlangs werd in Center Parcs Bostalsee een nieuwe attractie, een klauterparcours geopend, nog geen drie maanden na de opening van het vakantiepark zelf. Het betreft eigenlijk zelfs twee nieuwe attracties, want er is zowel een klimparcours voor volwassenen als voor kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar geopend.

Het klimparcours ‘High Adventure’ bestaat uit een – zoals de naam eigenlijk al aangeeft – op redelijk grote hoogte gelegen parcours dat dient te worden afgelegd. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het klimmen ook veilig kan gebeuren en daarom zul je te allen tijde gezekerd zijn.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+

Tags:


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje