Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

VIDEO: Het zwembad van Kampeerdorp de Zandstuve

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 10 juli 2019 — 4 minuten lezen
VIDEO: Het zwembad van Kampeerdorp de Zandstuve

Het zwembad van Kampeerdorp de Zandstuve is gááf! Natuurlijk met die te gekke Crazy Cone glijbaan, maar er is nog veel meer. Bekijk déze video!

Ben jij op zoek naar een kindvriendelijke camping met een geweldig zwembad? Een binnenbad én een buitenbad? En ook nog met toffe glijbanen erbij? Dan moet je bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn. Dit prachtige vakantiepark bij het dorpje Rheeze (Overijssel) heeft zonder meer het leukste zwembad in de wijde omtrek!

Parkvakanties heeft het Zandstuve zwembad eens goed onder de loep genomen en we maakten het volgende filmpje voor je. Let's go for a swim! 

Lekker zwemmen op Kampeerdorp de Zandstuve

En? Dat ziet er toch heel verleidelijk uit? Wij vonden het zwembad van de Zandstuve in ieder geval dik in orde. Oké, het is wel fijn als het mooi weer is, zodat je ook van het buitenbad kunt genieten. Die vonden wij namelijk toch wel het leukst. Toen wij er waren was het heel mooi weer en dan is het wel écht genieten. Lekker plonzen of van de glijbaan en tussendoor ontspannen op het aangrenzende terras. Maar mocht het eens wat kouder zijn: dan nog kun je gebruik maken van het buitenbad. Het is namelijk een verwarmd buitenbad dat altijd minimaal 25 graden warm is. Top!

De Crazy Cone glijbaan

En dan die glijbaan in het buitenbad. De "Crazy Cone Tube". Helemaal geweldig natuurlijk! Eerst rustig, dan ga je al sneller (leuke natuurlijke lichteffecten onderweg door de "ringen") en dan word je tenslotte die grote trechter ingeschoten. Super! Je kunt op het scorebord ook nog je snelheid zien. Voor deze glijbaan moeten kinderen wel ouder dan 8 jaar en langer dan 1.40 meter zijn.

En verder heeft het buitenbad nog een peuterbad en een kleuterbad, ieder voorzien van een glijbaan. Vooral het kleuterbad is leuk met een waterspeeltuin en een grote tuimelemmer. Er is ook nog een apart dieper zwembad (1.40 meter diep).

ingang zwembad, Kampeerdorp de Zandstuve

De ingang van het zwembad

Kluisjes in het zwembad, Kampeerdorp de Zandstuve

De kluisjes in het zwembad zijn gratis

Zwembad, Kampeerdorp de Zandstuve

Ouders kunnen lekker vanaf het terras toekijken hoe de kids zich uitleven in het zwembad

Kampeerdorp de Zandstuve zwembad

Ook binnen is het zwembad kindvriendelijk en is er zitruimte

Het binnenzwembad

En het binnenbad? Jep, ook die is best leuk. Niet heel groot, maar daardoor wel lekker overzichtelijk. Ook hier heb je voor peuters en kleuters twee aparte baden, respectievelijk 15 en 30 cm diep, met glijbaantjes. Er is hier ook een dieper bad. Deze is vrij klein, maar je kunt er een paar baantjes trekken. De glijbaan van het binnenbad gaat lekker snel en heeft ook weer die lichtgevende ringen onderweg. Dit maakt de ervaring nog beter.

Al met al vonden wij het subtropische zwembad van Kampeerdorp de Zandstuve een topper! Vooral voor kleine kinderen leuk, maar door de spectaculaire glijbanen ook zeker voor de wat oudere kinderen een aanrader.

Praktische informatie

Verblijf jij op Kampeerdorp de Zandstuve? Dan heb je gratis toegang tot het zwembad. Het zwembad is van april t/m oktober dagelijks geopend. Voor de openingstijden informeer je het beste even bij de Zandstuve zelf. Buiten het seizoen is het zwembad alleen op zondag geopend.

Let op: ben je bezoeker van buitenaf en wil je naar het zwembad van Kampeerdorp de Zandstuve? Dit kan. Voor een dagje zwemmen betaal je €4,-. Maar informeer altijd vooraf of het zwembad wel geopend is voor daggasten. In het hoogseizoen (schoolvakanties en de zomervakantie) is dit namelijk niet het geval.

Kampeerdorp de Zandstuve

Volop vermaak op Kampeerdorp de Zandstuve 

Kampeerdorp de Zandstuve accommodatie

Eén van de mooie accommodaties op het park

Speelparadijs, Kampeerdorp de Zandstuve

Speelparadijs Cobus Speelkasteel

Stuufbier, Kampeerdorp de Zandstuve

Eigen 'Stuufbier' van Kampeerdorp de Zandstuve

Theater, Kampeerdorp de Zandstuve

Het theater is indrukwekkend!

De Zandstuve: een te gekke kindercamping!

Even los van het zwemparadijs is Kampeerdorp de Zandstuve sowieso een paradijs voor kinderen. Werkelijk álles is hier afgestemd op de jonge gasten. Van fijne speeltuintjes (zo ongeveer op iedere veldje) tot een te gek indoor speelparadijs genaamd Cobus' Speelkasteel.

En nu we het toch over Cobus hebben: dat is de mascotte van Kampeerdorp de Zandstuve. Samen met zijn andere vrienden uit het animatieteam is hij constant bezig om het de kinderen zo veel mogelijk naar de zin te maken met leuke activiteiten en toffe voorstellingen. Voorstellingen? Ja echt waar, want Kampeerdorp de Zandstuve heeft haar eigen theater. Geen onbenullig podium, maar een serieus theater met licht- en geluidsinstallatie dat plaats biedt aan 400 personen. Hier kun je professionele musicals bewonderen!

Qua horeca zit het op Kampeerdorp de Zandstuve ook wel goed, want er zijn diverse restaurants en ze hebben zelfs hun eigen biertje. 

Overnachten op Kampeerdorp de Zandstuve kan natuurlijk op de camping. Er zijn diverse plekken beschikbaar, van basisplekken tot luxe kampeerplaatsen met privé sanitair. Wil je liever niet in een tent? Dan zijn er ook verschillende accommodaties beschikbaar. Kijk eens naar de 'Vechtdallodge' of de 'Rheezerlodge'. Er is voor ieder wat wils!

Voor de beschikbaarheid en prijzen: bekijk de website van Kampeerdorp de Zandstuve.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje