Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Vakantieparken Village Center Frankrijk

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 29 november 2013 — 1 minuut lezen
Vakantieparken Village Center Frankrijk

Voor een verblijf op een vakantiepark in Frankrijk kun je bij verschillende aanbieders terecht en een daarvan is Village Center. Deze aanbieder van parkvakanties beschikt in Frankrijk op diverse plaatsen over parken, zoals in de Languedoc-Roussillon, in Bretagne en in de Provence.

Tussen Montpellier en Nîmes kun je bijvoorbeeld een verblijf boeken op park Résidence le Mas des Cigales, dat zich bevindt in een prachtig middeleeuws plaatsje waar je omringd wordt door de wijngaarden van de Languedoc-Roussillon. Of reis af naar Camping Les Vignes, gelegen tussen Dax en Arcachon en onder meer voorzien van een verwarmd zwembad.

Als je de smaak van het in Frankrijk vieren van je vakantie eenmaal goed te pakken hebt gekregen, kun je via Village Center ook je eigen stacaravan in Frankrijk aanschaffen. Denk hierbij niet aan een gammel ding, want de stacaravans die te koop worden aangeboden zijn van alle gemakken voorzien en luxe afgewerkt.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter

Tags:


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje