Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Vakantiepark als evenementenlocatie of bedrijfsuitje?

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 03 november 2017 — 4 minuten lezen
Vakantiepark als evenementenlocatie of bedrijfsuitje?

Zakelijke deals sluiten, targets afstemmen of een teamuitje organiseren? Vakantieparken zijn hiervoor zeer geschikt. Zowel Landal GreenParks,  Center Parcs als Roompot Vakanties bieden uitstekende mogelijkheden. Zo combineer je business met pleasure!

Vakantiepark als evenementlocatie

Vakantieparken zijn een ideale plek om je bedrijfsuitje of evenement te organiseren. Een bungalowpark met al haar voorzieningen is een uitstekende plek om in een informele en inspirerende setting persoonlijke connecties naar een hoger level te tillen. 

Op diverse vakantieparken van Landal GreenParks, Center Parcs én Roompot worden tegenwoordig speciale arrangementen aangeboden, waarbij de combinatie van business en pleasure leidt naar een sterker fundament voor je bedrijf.

Out of the box zaken doen

Dat ware magie buiten je comfortzone totstandkomt, is voor velen niets nieuws. Net zo min als dat moeder natuur zorgt voor nieuwe inspiratie en creatieve inzichten. Hierop wordt volop ingehaakt met de speciale business faciliteiten in vakantieparkland.

Het aanbod varieert enorm en de natuur vormt de leidraad. Met activiteiten als vlotten bouwen, vuur maken, tokkelen en een pijl en boog bedwingen wordt de samenwerking onder werknemers gemotiveerd en het zelfvertrouwen positief verbeterd.

Landal GreenParks

Sommige parken van Landal GreenParks zijn uitgerust met een speciaal Business Centre, waarbij je in een luxe atmosfeer - met meerdere vergaderzalen - tot nieuwe plannen komt. Je stelt eenvoudig zelf je programma samen of doet dit in overleg met het team van Landal Business Line.

Of het nou gaat om je grenzen verleggen op de Drentse hei, teambuilding in je eigen wintersportdorp of vergaderen en training geven in een moderne boerderij of bungalow: niets is te gek. Door nauwe partnerschappen met lokale partijen liggen ook activiteiten als zeilen in Friesland, abseilen en mountainbiken in de Ardennen, GPS-tochten lopen of wild spotten op de Veluwe binnen de mogelijkheden.

Een goed voorbeeld is de event- en/of vergaderlocatie van Landal Landgoed 't Loo. Met diverse vergaderzalen, een capaciteit van 2 tot 250 personen, break-out mogelijkheden en zelfs een aparte vergaderbungalow is alles voor je event of teamuitje goed geregeld. De mooie ligging aan het recreatiemeer en centrale landelijke ligging (12km vanaf Zwolle) zijn helemaal fijn.

Hieronder enkele foto's van een bedrijfsuitje bij Landal Landgoed 't Loo.

Teamuitje Landal Landgoed 't Loo

Met het hele team op de foto

Vergaderlocatie bij Landal GreenParks

De vergaderlocatie

Activiteiten voor bedrijf bij Landal

Wissel leuke activiteiten en zakelijke besprekingen met elkaar af

Recreatiemeer Landal Landgoed 't Loo

Het recreatiemeer van Landal Landgoed 't Loo

Landal biedt dus volop mogelijkheden voor groepen van 5 tot 3.000 personen. Dit kan bij vele Landal parken. We willen je er echter nog graag even ééntje laten zien. Dit is het luxe vakantiepark Hof van Saksen. Bekijk onderstaand filmpje maar eens en je zult snappen waarom dit resort wat ons betreft ook zeer geschikt is voor de zakelijke markt. Of het nu een vergadering, incentive, event, congres, presentatie of training betreft: hier zit je goed!

Center Parcs

Ook bij Center Parcs kun je terecht voor vergaderruimtes, incentives, een bedrijfsfeest, team building of leuk bedrijfsuitje. Wellicht ken je Center Parcs al vanwege de prachtige vakantieparken mét een gaaf subtropisch Aqua Mundo zwembad? Maar ook de gezellige terrasjes, verschillende themarestaurants en de Action Factory (met bijvoorbeeld een Escape Room) liggen binnen handbereik. Center Parcs biedt op die manier een ideale setting om op informele wijze zaken te doen. 

Center Parcs heeft voor de zakelijke markt hiervoor speciaal de Center Parcs Business Solutions in het leven geroepen. Business Solutions biedt mogelijkheden binnen de vakantieparken van zowel Groupe Pierre & Vacances, Center Parcs als Sunparks. Een ruim aanbod aan zakelijke oplossingen dus! Bekijk het onderstaande filmpje waarin je kunt zien wat Center Parcs voor je bedrijf kan betekenen. Eelco van Schellebeek, sales manager bij Center Parcs Business Solutions, legt het je graag uit. 

Roompot Vakanties

Ook Roompot Vakanties biedt volop mogelijkheden voor je vergadering of bedrijfsuitje. De zalen en vakantiehuizen zijn te vinden op de vakantieparken van Roompot Vakanties en Hogenboom Vakantieparken. Dit kan op meer dan 65 locaties in zowel in Nederland als Duitsland. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je kijken op de website of contact opnemen met Roompot Business. Er staat een compleet team voor je klaar om je zakelijke overnachting, meeting of event te organiseren!

Roompot Vakantiepark Weerterbergen

Vergadermogelijkheden bij Roompot Vakantiepark Weerterbergen

Vergaderruimte Vakantiepark Kijkduin, Den Haag

Vergaderruimte bij Vakantiepark Kijkduin, Den Haag

Vanuit een ontspannen vibe zaken doen kan niet anders dan geweldige resultaten opleveren. Wat denk jij?

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties