Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

TopParken is genieten, van top tot teen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 17 oktober 2018 — 1 minuut lezen
TopParken is genieten, van top tot teen

Ken jij vakantiepark aanbieder TopParken al? Zo niet, bekijk dan zéker even dit korte filmpje. Wij krijgen spontaan zin om één van de TopParken te boeken!

TopParken is een familiebedrijf dat in 2004 is gestart door de familie Bergervoet. Inmiddels zijn er maar liefst 17 TopParken in Nederland. Overnachten doe je in comfortabele vakantiewoningen, een appartement aan zee of je kunt een kampeerplaats huren op diverse parken. Kwaliteit en service staan bij TopParken hoog in het vaandel. Dát zie je ook wel in het onderstaande filmpje. Kijk maar!

TopParken vakantiewoningen

De vakantieparken van TopParken bevinden zich in het midden en zuiden van het land. Op de Veluwe vind je zelfs meerdere TopParken. Ze zien er ook goed uit. Neem maar eens een kijkje bij Recreatiepark Beekbergen. Maar ook in Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zuid-Limburg vind je vakantieparken van TopParken. De parken hebben een mooie ligging en prima voorzieningen. En er zijn activiteiten voor jong en oud. Klinkt goed hè?

Erg fijn bij TopParken is ook dat je zelf de dag van aankomst en vertrek kunt bepalen. Vooral met schoolgaande kinderen kan dit erg handig zijn.

Dat de TopParken goed bevallen blijkt ook wel uit de ingevulde Zoover beoordelingen, want met een 9,3 als gemiddelde beoordeling heeft TopParken dit jaar de Zoover Award in de categorie 'Beste Bungalowpark aanbieder van Nederland' in de wacht gesleept. 

Wij hopen met Parkvakanties binnenkort zelf ook eens één van de TopParken te mogen bezoeken en testen. Uiteraard lees je hier dan ook onze ervaringen!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje