Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Parkvakanties genomineerd voor Zoover Award

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 11 maart 2019 — 1 minuut lezen
Parkvakanties genomineerd voor Zoover Award

Sneek, 11 maart 2019 - Parkvakanties is genomineerd voor een Zoover Award in de categorie ‘Vakantiepark’. Het Sneeker bedrijf is al bijna tien jaar gespecialiseerd in vakantieparken. “We zijn enorm trots op de nominatie. Het is een prachtige erkenning van onze inspanningen voor onze websitebezoekers.” aldus Laurens Taekema, eigenaar van Parkvakanties.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen in de reisbranche. Vakantiegangers kunnen tot en met 29 april 2019 stemmen op hun favoriete reisorganisatie. Zowel het aantal stemmen als de waarderingscijfers zijn van belang, want er zijn awards voor populairste en beste reisorganisaties. “Het is een echte publieksprijs”, zegt Taekema. “De consument bepaalt wie wint”.

Uitdaging

Het is de eerste keer dat Parkvakanties genomineerd is voor een prestigieuze Zoover Award. Taekema: “De afgelopen twee jaar is Parkvakanties hard gegroeid en in Nederland zijn we inmiddels dé expert in vakantie- en bungalowparken. Deze nominatie in ons jubileumjaar is dan natuurlijk machtig.”

Parkvakanties neemt het in de verkiezing op tegen onder andere Landal GreenParks en Center Parcs. “Niet de minste”, erkent Taekema. “Maar een mooie uitdaging!”. In totaal maken 195 reisorganisaties in 9 verschillende categorieën kans op een felbegeerde award.

Tijdens de feestelijke uitreiking in mei worden de winnaars bekendgemaakt.

Meer informatie: https://www.parkvakanties.nl/

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter

Tags: Persbericht


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje