Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Parkvakantie in de Eifel of de Ardennen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 25 september 2013 — 1 minuut lezen
Parkvakantie in de Eifel of de Ardennen

Voor een parkvakantie in de herfst is het leuk om een vakantiepark te bezoeken dat net over de grens in een heuvelachtig gebied ligt, zoals in de Belgische Ardennen of in de Duitse Eifel. In deze gebieden kun je nog net wat meer van alle herfstpracht genieten en qua afstand liggen ze op hooguit een paar uurtjes extra rijden.

De nog vrijwel ongerepte natuur van de Eifel komt in de herfstmaanden helemaal tot zijn recht. De verkleurende bladeren vormen een prachtig schouwspel en de omgeving is een ideaal gebied voor het maken van lange wandel- en/of fietstochten. In de Eifel in Duitsland kun je bijvoorbeeld overnachten op een vakantiepark van Landal GreenParks.

Uiteraard vormen ook de Belgische Ardennen een perfect decor voor het beleven van een ontspannende parkvakantie. In de Ardennen zijn diverse vakantieparken te vinden, het een nog mooier gelegen dan het ander. Kies bijvoorbeeld voor Vakantiepark Les Doyards.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+

Tags:


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje