Zeehondencrèche Pieterburen

Dierentuinen zijn altijd leuk

Zeehondencrèche Pieterburen

In Zeehondencrèche Lenie 't Hart in Pieterburen krijgt u een kijkje in de keuken van de zeehondenopvang. Lenie 't Hart heeft zich van een eenvoudige 'crèche' voor jonge zeehonden ontwikkeld tot een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd zeehondenziekenhuis met een laboratorium, een apotheek en alle denkbare onderzoeksapparatuur. U kunt zien hoe de medewerkers zieke en verlaten zeehondjes weer beter maken en zorgen dat de dieren kunnen terugkeren in de natuur.

Informatie en activiteiten

In het bezoekerscentrum van de zeehondencrèche wordt door middel van rondleidingen, een vaste expositie en diverse informatiefilms, voorlichting gegeven. Medewerkers zijn altijd paraat om mogelijke vragen te beantwoorden. Kinderen kunnen een crèchespeurtocht doen, er is een actiehoek met spelelementen en voor de kleinsten een indoor zandbak. In alle vakanties worden dagelijks speciale activiteiten georganiseerd.

Ligging en prijs

De zeehondencrèche is het hele jaar open. De entreeprijs bedraagt slechts €5. Kinderen tot drie jaar en donateurs van de Zeehondencrèche hebben gratis toegang. In Zeehondencrèche Lenie 't Hart blijft geen vraag onbeantwoord over de opvang van zeehonden. Een bezoek aan crèche is dan ook een indrukwekkende ervaring.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje