Vakantieparken in Zuid-Holland

Zo veel te zien én doen

Vakantiepark in Zuid-Holland

Zuid-Holland kent vele mogelijkheden voor een dagje uit of vakantie. Van fietsen langs de kust tot aan slenteren door oud-Hollandse steden als Den Haag, Leiden en Rotterdam. Jaarlijks vinden er in Zuid-Holland veel verschillende evenementen plaats. Van gezellige muziekfestivals tot fleurige bloemencorso's en van traditionele kaasmarkten tot levendige havendagen. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen, maar ook skaten, kitesurfen, barbequen en catamaranzeilen. In Zuid-Holland vindt u ook schitterende, veelzijdige natuur- en recreatiegebieden. Elke dag is er weer van alles te doen en te beleven in deze veelzijdige provincie.

De provincie Zuid-Holland zal bij velen in eerste instantie worden geassocieerd met drukke steden als Rotterdam en Den Haag, steden waarin vooral wordt gewerkt. Dat klopt, maar zowel deze steden als de provincie hebben meer te bieden. Tal van musea bijvoorbeeld, zoals het Scheepvaartmuseum in Rotterdam en het bekende Madurodam in Den Haag. Over Den Haag gesproken … wat te denken van een bezoek aan het strand van Scheveningen of Kijkduin? Dit is echt een perfecte plek om een lang weekend of midweek met het hele gezin door te brengen. Je kunt hier lekker wandelen in de duinen of lange fietstochten langs de kustlijn maken. Voor het eten stop je gewoon bij een van de vele viskraampjes voor een lekkerbekje of verse haring. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf op Vakantiepark Kijkduin als je optimaal wilt genieten van alle voordelen die een vakantie aan zee je kan bieden, zoals romantische zonsondergangen. 

26 vakantieparken in Zuid-Holland

Top vakantieparken in Zuid-Holland

Roompot

Nautisch Centrum Scheveningen

  • Top locatie in Scheveningen
  • Bij boulevard, strand en jachthaven
  • Comfortabele appartementen
Roompot

Vakantiepark Kijkduin

  • Zó het strand van Kijkduin op
  • Kindvriendelijk park
  • Fietsen naar Scheveningen
Roompot

Vakantiepark Cape Helius

  • Luxe resort met jachthaven
  • Vrijstaande villa's of appartementen aan het water
  • Bezoek vestingstad Hellevoetsluis

Meer Zuid-Holland reisinspiratieAls inwoner van Zuid-Holland wil ik juist niet naar zee maar juist op vakantie naar de bossen. De geur van verse bladeren op de grond en als je stil bent zie je eekhoorntjes en konijntjes lopen. Dat parkgevoel is niet te overtreffen!
Kyra